Anasayfa

Batıkent Diş

Bilim adamlarınca yapılan araştırmalara göre doğum sancısından sonra bir insanın bayılmadan yaşayabileceği en büyük ağrı, böbrek ağrısıdır. Her ne kadar böbrek ağrısı kadar çok çektirmese de, diş ağrısı da bu sıralamada ilk üçe girmeye adaydır. Özellikle geceleri ansızın vuran diş ağrıları, kişinin günlük hayatını ciddi manada olumsuz etkiler. Soğuk su, gargara, ağrıyan dişe karanfil bastırma ve dişinol çözeltisi kullanma gibi geleneksel yöntemler geçici olarak ağrıyı absorbe etmeye yardımcı olabilir. Ancak diş ağrısı bir süreliğine dinse de, mutlaka alanında uzman bir diş kliniğinden randevu alarak ağrıyan dişe müdahale edilmesi sağlanmalıdır. Bunun için tercih edeceğiniz diş doktorunun yetkinliği, dişinizin mümkün olan en kısa sürede tedavi edilmesine katkı sağlayacaktır.

Sincan diş  

Ankara'nın Batıkent semtinde yaşayanlar Batıkent diş polikliniklerinden randevu almanın yanı sıra Etimesgut diş poliklinikleri ve Sincan diş polikliniklerinden de randevu alabilir. Üç semtin birbirlerine yakın olması hastalar için kolaylık olacaktır. Tercih edeceğiniz polikliniğin mesai saatleri dışında da hizmet veriyor olması, her hastaya özel alet ve edevat kullanması, sterilliğe yeteri kadar önem vermesi gibi unsurları mutlaka gözetmeniz tavsiye edilir. Bu sayede çürük dişlerinizi tedavi ettirirken sağlam olan dişlerinizin enfeksiyon kapmasını da önlemiş olabilirsiniz.

Tedavi sonrasında da şekerli ve sert cisimleri yemekten kaçınarak, sigara bağımlılığını terk ederek ve her gün en az 2 kez (sabah ve akşam olmak üzere) dişlerinizi fırçalayarak ağız ve diş sağlığınızı koruyabilirsiniz.

ERYADENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Adres: Göksu Mah. 2.İnönü Cad. No:34A (Kaşmir Göl Evleri yanı) Eryaman / ANKARA
Tlf: 0 312 247 22 99 GSM: 0 506 176 22 33